CÍA ELÍAS AGUIRRE

THIS IS ALFRED

“This is Alfred” representa a un personatge ocult sota el subsol que ha romàs al marge de la societat durant molt de temps. Apareix en escena de manera inesperada i amb els seus sentits alterats. La seva percepció de les coses, de l'espai, dels objectes, del temps, etc ja no segueixen un patró convencional. És un individu estrany.
Cabria per a ell la possibilitat de tornar a encaixar en la societat? Podria trobar una via de lucidesa alternativa?
Jorge dona Rocha crearà l'ambient sonor que acompanyi a aquest personatge en les diferents etapes de la seva nova realitat.“…hem oblidat la fórmula màgica i no sabem trobar-la; en un temps tots la coneixien, avui només la coneixen els nens, els bojos i els enamorats.”
(Hugo Von Hofmannsthal, Carta de Lord Chandos)

  • Direcció i coreografia:
    Elías Aguirre.
  • Intèrpret:
    Elías Aguirre.
  • Música Directe:
    Jorge da Rocha.
  • Constructor:
    Jorge de la Fuente.

OPEN BODY TALKS

Un projecte que s'assenteixi des de la convicció que estem en el moment de tornar a trobar-nos, de sanar després d'un període tan llarg de distanciament. Volem aglutinar els cossos, tornar a sentir la confiança del contacte social, donar curs a l'expressió corporal al ritme de la música.
Has mantingut alguna vegada una conversa sense paraules? Elías Aguirre convida a acompanyar-li, al costat del músic Jorge dona Rocha, en una performance que explora el format de parlar-ballar. El ballarí serà la corretja de transmissió que faciliti el diàleg a través del moviment amb qualsevol persona que vulgui participar (no és necessària experiència prèvia). Jorge dona Rocha s'encarregarà d'anar donant forma a l'ambient sonor de cada trobada de forma improvisada

  • Direcció i coreografia:
    Elías Aguirre.
  • Intèrpret:
    Elías Aguirre.
  • Música Directe:
    Jorge da Rocha.

VIDEO "THIS IS ALFRED"

VIDEO "OPEN BODY TALKS"

EXHIBICIÓ - MACA EN VIU - "THIS IS ALFRED" - PROGRAMACIÓ ESTESA


20 MAIG

19:00

MACA

ALACANT


EXHIBICIÓ - MACA EN VIU - "OPEN BODY TALKS" - PROGRAMACIÓ ESTESA


21 MAIG

12:00

MACA

ALACANT


AED23