TALLERS

MUCHA MUCHACHA

ACTIVITAT RESERVADA ALUMNAT DEL CONSERVATORI

LLOC I DATA


PER CONFIRMAR

CONSERVATORI PROFESIONAL DE DANSA

MURCIA


LORENA NOGAL

EL CUERPO CUBISTA

L'interès per la modificació del cos i el qüestionament de la lògica porta Lorena Nogal a trencar l'organitat natural ia generar un risc que redireccioni l'expectativa inicial del moviment.

A través de pautes i conceptes bàsics podrem modificar i analitzar arquitectònicament la lògica compositiva focalitzant en els punts següents:

LA MIRADA (què tinc) - Consciència i possibilitats: A través de la psicologia del cos observarem les seves respostes i jugarem, com amb un trencaclosques, a buscar diferents opcions que generin noves perspectives.

MECANISMES CREATIUS (com ho utilitzo) - Eines i sistemes de composició per al desenvolupament d'un llenguatge coreogràfic plàstic:

A través d'exercicis utilitzarem mecanismes de connexió amb les diferents parts del cos i els angles de moviment basats en la dissociació i distorsió del cos.

LA INTERPRETACIÓ (com el que és viu) - Posarem el focus en com s'aproxima el cos a l'escena i indaga sobre el caràcter interpretatiu del moviment.


NIVELL AVANÇAT
PARTICIPACIÓ LLIURE PREVIA INSCRIPCIÓ I CONFIRMACIÓ EN Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
PLACES LIMITADES

LLOC I DATA


22 ABRIL DE 15:30 A 19:00

CCC L´ESCORXADOR

ELX


OMAR KHAN

PARTICIPACIÓ RESERVADA AL ALUMNAT DEL
CONSERVATORI SUPERIOR DE DANSA.

LLOC I DATA


23 ABRIL 11:00 A 13:30

CSDA

ALACANT


MELANIA OLCINA

LA LIGEREZA DEL CONTACTO

En aquest taller explorarem la respiració com a origen del moviment i la seva afectació al cos a través d'eines de contacte (pràctica Ina) i Release Technique (imatgeria guiada). Treballarem al principi de forma individual i introspectiva per escoltar el ritme íntim del nostre ésser aeri i movent, començant des de l'observació de l'estat de quietud i la respiració, portant l'atenció a les quatre fases de la respiració per iniciar el moviment des d'una sensació interna, per tal de sincronitzar aquestes dinàmiques aèries amb la recerca d'una expressió en la forma física que es desenvolupi mitjançant una alternança contínua o simultània entre dos estats complementaris: la tensió i la distensió. A partir de la respiració, es busca la integració d'aquests moviments oposats que connecten amb el ritme originari del cos i generen una transformació constant de la forma.


PARTICIPACIÓ LLIURE PRÈVIA INSCRIPCIÓ A
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
PLACES LIMITADES

LLOC I DATA


20 ABRIL - 10:00 A 12:30

CCC L´ESCORXADOR

ELX


COLECTIVO VENÉREA

LA DANSA COM A PORTA AL TRANÇ

Aquest és un laboratori de sensibilització en què explorem col·lectivament cos, moviment, llenguatge simbòlic, escena, imaginació i pensament.
En particular, ens submergim en els símbols associats a les constel·lacions i planetes del nostre sistema solar. I més concretament, en què l'astrologia ens ajuda a anar desvetllant mes a mes. Com ballaries si estiguessis al planeta Plutó? Com seria el teu cos si caminessis per la constel·lació d'Aquari?
La proposta es desplega sostinguda per dos eixos clau: la dansa i el so. Mitjançant aquestes dues arts, proposem un espai guiat i cura on explorar el ventall de qualitats energètiques del nostre cos. Generem un context sensible i salvatge en què Sybila facilita una guia de moviment mentre Itxa Sai estarà acompanyant i guiant cada pas mitjançant la generació d'un espai sonor inèdit. Entre tots dos, acompanyaran progressivament el grup a vivenciar un tràngol grupal, un ritual col·lectiu que celebra la diversitat que som.

APTE PER A TOTS ELS PÚBLICS A PARTIR DE 16 ANYS.
PARTICIPACIÓ LLIURE PREVIA INSCRIPCIÓ A
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
PLACES LIMITADES

LLOC I DATA


21 ABRIL - 10:00 A 12:00

CCC L´ESCORXADOR

ELX


PAULA QUINTANA
LA MADRUGADA CÍA

OPEN STUDIO MATERIA LEVE
JAM SESSION

Workshop per compartir els materials de treball de MATÈRIA LLEU, peça en procés de recerca i creació, juntament amb Paula Quintana, cocoreògrafa i intèrpret i Luisma Soriano, dramaturg i director de la peça.
Una experiència per conèixer límits que el nostre cos assoleix i no en som conscients. No es tracta de forçar moviments que no ens pertanyen, més aviat de despertar la consciència del que està adormit. D'ajuntar elements i descobrir-ne la utilitat en la mecànica del moviment. Buscarem com es conforma el que és matèric del nostre cos, és a dir, els materials que utilitzem per realitzar moviments i buscarem excavar-nos, traient tot el traç gruixut que utilitzem en les primeres vegades arribant a un nucli central i poderós que és propi. Un traç més fi i precís del que som capaços de fer.
El resultat es compartirà amb públic com a porta d'entrada a una experiència de Jam Session oberta per celebrar junts la matèria dels nostres cossos.


PARTICIPACIÓ LLIURE PREVIA INSCRIPCIÓ A
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
PLACES LIMITADES

LLOC I DATA


29 ABRIL -  15:30 - 19:30

CCC L´ESCORXADOR

ELX


GUY NADER & MARÍA CAMPOS

CLASE MAGISTRAL

ACTIVITAT RESERVADA A L'ALUMNAT DEL
CONSERVATORI PROFESSIONAL DE DANSA.

LLOC I DATA


1 MAIG

CPDA

ALACANT


AED24