LOSDEDAE
CHEVI MURADAY-MISS BEIGE

PAS DE DEUX

Chevi Muraday i Miss Beige decideixen ajuntar-se per a una convivència artística. La dansa i la performance es donen la mà en una peça on brilla la senzillesa en el millor dels sentits sota la majestuositat de Txaikovski i gira al voltant del Centre Di Gravità Permanent de Franco Battiato.
En un món del retoc, tots dos artistes s'uneixen per fer una peça on no hi hagi cap artifici només la seva presència, les seves disciplines i la comunicació que sorgeix entre totes dues.
Partint d'aquesta premissa, la peça començaria amb Miss Beige com una espectadora més. Ella va abans del començament de les funcions, fa cua per a la seva entrada... aquest temps mort on l'espectador està a la recerca i captura d'entreteniment, però no ho espera. En aquesta espera dependrà de l'espectador tan lluny com vulgui. Els límits els posa l'espectador i les reflexions també, però ja és hora de posar l'espectador, si ho desitja, en una situació que no sàpiga controlar des de la seva arribada al teatre. El tafaner també haurà de jugar i arriscar. Hi ha moltes maneres de jugar i de ser jugat i Miss Beige amb la seva sola presència col·loca l'espectador en una posició de sorpresa sense escapatòria.
A l'hora de començar l'espectacle s'obrirà sala i Miss Beige entrarà com una espectadora més a gaudir de la peça. L'objectiu és confondre l'espectador perquè mai no sàpiga què passarà. Chevi Muraday començarà sol a l'escenari i després d'un sol, Miss Beige s'hi unirà per començar aquesta convivència artística on brilli el respecte i les ganes de jugar. En temps on intenten atacar la convivència, l'art contraataca amb una proposta on brilla el respecte i les ganes de comprendre l'altre i aprofitar tot allò que t'ofereix la persona que tens al costat. Una peça per reflexionar sobre com UN PAS A DOS ens pot portar a llocs desconeguts tant als artistes com al públic assistent.
 • Coreografia:
  Chevi Muraday i Miss Beige.
 • Intèrprets:
  Chevi Muraday i Miss Beige.
 • Tècnic de llums:
  Óscar Sáinz.
 • Direcció de producció i distribució:
  Gachi Pisani.

30 ABRIL - TEATRE ARNICHES ALACANT 20:30 H.

ACTIVITATS ABRIL EN DANSA 2022