CHEY JURADO

SAMSARA


L'ésser humà ha perdut la seva identitat per desitjar trobar-la fora. la fi de la dualitat interna entre l'observador i l'observat.
En aquest procés és on Chey Jurado i Javier M Salcedo interpretaran l'ésser humà i la cerca a través de la dansa i l'acrobàcia. L'escenari conegut com a Samsara estarà representat per una rica il·luminació atmosfèrica i sons registrats personalment d'accions quotidianes, paisatges i moments, acompanyada de la presència i gestualitat dels artistes.
La recerca del moviment neix de la interpretació i la vivència dins del Samsara, accions inacabades, experiències registrades, moments quotidians interromputs pel pensament, la neutralitat del cos humà en cohesió amb una acrobàcia orgànica, són alguns dels elements que investigaran submergits en aquest cicle de vida i mort.
  • Coreografia e intèrprets:
    Chey Jurado & Javito Mario.
  • Fotografia:
    Fran Ortiz
  • Distribució:
    Patty Hinchado

CLASSE MAGISTRAL

És un entrenament enfocat a sensibilitzar els estats pels quals passa el cos en accions concretes en relació amb el pes, les tensions musculars, l'entorn i el ritme constant del moviment, portat a un lloc experimental a través de la dansa. Eines tretes del breakin, poppin, dansa contemporània i el teatre físic.

CCC L´ESCORXADOR
16:00 A 19:00

PARTICIPACIÓ LLIURE PRÈVIA INSCRIPCIÓ

ORGANITZA

8 ABRIL ALACANT
9 ABRIL ELX

18:30 H. - 8 ABRIL
ASSECADOR CCC LES CIGARRERES - ALACANT

12:00 H. - 9 ABRIL
TERRASSA CCC L´ESCORXADOR  ELX

ACTIVITATS ABRIL EN DANSA 2022