TALLERS

GUSTAVO RAMÍREZ SANSANO

La classe està estructurada en dues parts. La primera, és un escalfament que a través de la improvisació tractarem de “despertar el cos”, començant a sentir la possibilitat que a cada múscul ia cada articulació no existeixen les limitacions físiques. Els ballarins són convidats a deixar-se fluir a un lloc diferent on es pot abordar el moviment, la dinàmica, la musicalitat... A la segona part treballarem exercicis com a petites coreografies, on s'aprofundiran les parts tècniques i físiques dels ballarins , i la gran importància de la musicalitat, per tal d'arribar amb cada moviment al punt extrem.
PARTICIPACIÓ LLIURE PRÈVIA INSCRIPCIÓ - PLACES LIMITADES
NIVEL AVANÇAT
ORGANITZA INSTITUT GIL ALBERT

LLOC I DATA


11 AL 14 ABRIL

10:00 A 11:45

CCC L´ESCORXADOR

ELX


MARCAT DANCE

La classe és un exercici físic i mental inspirat en la dansa Gaga que inclou alhora treball a terra i fragments curts del repertori de Marcat Dance. Els participants són constantment estimulats per canvis en la qualitat del moviment, la textura dinàmica i la musicalitat. A través del joc físic i vocal, els participants treballaran per seguir els seus propis impulsos interns, escoltant com a individus i com a grup, aprenent les seves debilitats, reconeixent la seva confiança i prenent consciència de la llum que tenen dins seu.
PARTICIPACIÓ LLIURE PRÈVIA INSCRIPCIÓ - PLACES LIMITADES
NIVELL AVANÇAT
ORGANITZA INSTITUT GIL ALBERT

EL CURS JA ESTÁ COMPLET.

LLOC I DATA


15 ABRIL

16:30 A 18:00

ESPACIO FLOW

ALACANT


IRATXE ANSA

PARTICIPACIÓ RESERVADA A L'ALUMNAT DEL
CONSERVATORI SUPERIOR DE DANSA.

LLOC I DATA


19 ABRIL

10:00 A 12:00

CSDA

ALACANT


FEDERICA ESPÓSITO

Oposicions, gravetat, connexions, fluïdesa i densitat, impulsos i instints, treball d'alliberament muscular, espirals infinites (amb un enfocament particular al moviment de la columna) recorren el cos durant la lliçó basada en les tècniques de Release i Floorwork. La classe combina articulació i desarticulació tant a través de l'estudi de legacions com a través de moments d'improvisació guiada combinats amb treball en parella. El treball de partnering i contact improvisation et permet guanyar confiança amb els altres, respectar els seus espais, acollir, utilitzar dinàmiques que sorgeixen espontàniament per poder observar la seva evolució..

PARTICIPACIÓ LLIURE PRÈVIA INSCRIPCIÓ PLACES LIMITADES

LLOC I DATA


20 ABRIL

15:30 A 17:30

CCC L´ESCORXADOR

ELX


LALI AYGUADÉ

ACTIVITAT RESERVADA A L'ALUMNAT DEL
CONSERVATORI PROFESSIONAL DE DANSA.

LLOC I DATA


21 ABRIL

9:00 A 11:00

CONSERVATORI

MURCIA


IVÁN PÉREZ

Iván Pérez, director artístic del Dance Theatre Heidelberg i coreògraf, proposa un taller d'improvisació i investigació del moviment basat en la consciència més enllà del corpori. Des d'un enfocament holístic, Ivan ens convida a desenvolupar una recerca personal involucrant allò físic, mental, emocional i espiritual. A través d´un flux constant de moviment propulsat per la visualització, com a resultat construirem nous patrons de relacionament amb nosaltres mateixos i amb el nostre entorn.
(Foto:Sebastian Bühler)

PARTICIPACIÓ LLIURE PRÈVIA INSCRIPCIÓ - PLACES LIMITADES
NIVELL AVANÇAT
ORGANITZA INSTITUT GIL ALBERT

LLOC I DATA


21 ABRIL

11:00 A 12:30

CCC L´ESCORXADOR

ELX


CIELO RASO

Des del 2007, imparteixo classes i tallers dins i fora del meu país. Les diferents trobades han anat modelant fórmules per facilitar la transmissió del meu treball als alumnes. Intento gestionar la mecànica que activa el cos de manera pràctica, optimitzant les capacitats físiques. Aplico part del contingut de la pràctica del ioga Vinyasa com a arrencada de cada sessió. Amb el treball físic a terra, desenvolupo la longitud i la velocitat, l'atenció a la projecció del maluc des de l'eix abdominal i els suports mecànics que economitzen esforç , en elevacions i desplaçaments. Longitud i projecció del cos a l'espai, a través de frases coreogràfiques als tres plans d'alçada (terra, mitjà i vertical). L'eix corporal i el pes en totes tres circumstàncies són la base del treball tècnic que proposo. Joc d'espirals i motors pràctics a la projecció de braços. La columna, la trobada del dorsal i la seva prolongació fins a les mans per al traçat de vectors de moviment. Com habitem el cos en moviment i la densitat amb què juguem, des d'on ens movem i quin és el nostre motiu. A la feina en duo: palanca, suport, tensió i tracció són les eines que utilitzo per a l'elevació d'un cos sobre un altre, construint el camí que culmini de manera irremeiable a treure el cos de l'altre del terra.
ACTIVITAT RESERVADA AL ALUMNAT DEL
CONSERVATORI PROFESSIONAL DE DANSA.

LLOC I DATA


27 ABRIL

9.00 A 11.00

CONSERVATORI

MURCIA


ANDRÉS MARÍN

PARTICIPACIÓ LLIURE PRÈVIA INSCRIPCIÓ - PLACES LIMITADES.
NIVELL AVANÇAT
ORGANITZA INSTITUT GIL ALBERT

LLOC I DATA


30 ABRIL

11:30 A 12:30

CCC L´ESCORXADOR

ELX


AED23